Gutta

Halla! Lars, Fabian og Andreas her. Vi er gutta som startet Oppegård Brus tilbake i 2018 som et svar på en mangel vi så i norsk brusindustri. Som bruselskere så vi oss lei på at all brusen i butikken ikke inneholdt annet enn sukker, vann og en masse E-stoffer og den smakte heller ikke særlig godt. Det var da vi bestemte oss for å ta saken i egne hender, vi skulle lage vår egen brus med naturlige og lokale ingredienser.

Den 8. desember 2018 så de aller første flaskene med Oppegård Brus Julebrus dagens lys. Det ble en umiddelbar suksess. Brusen vår var, og er fortsatt, laget på ekte norske bringebær søtet med lokal honning fra bier på Svartskog. Vi har gått vekk fra produksjonen i brusrommet hjemme hos Lars og utviklet repertoaret vårt av smaker. I mars 2020 startet vi et aksjeselskap og profesjonaliserte driften.

I dag kan du nyte en kald Oppegård Brus i utvalgte kafeer over hele landet, nye kommer til hele tiden. Fremover vil vi fortsette å bringe gode smaksopplevelser til det norske folk, og kanskje, bare kanskje, klarer vi å endre norsk brusindustri litte grann på veien.

Her ser du reisen vår dokumentert gjennom aviser og innslag i kronologisk rekkefølge:

Oppegård avis

Innslag på Østlandssendingen/NRK (2019)

Østlandets blad

Dagens Næringsliv

Norsk mat